Za izgradnjo svojega lastnega premoženja je potrebno slediti zanimivim naložbam, ki so aktualne v danem času. Med njimi so naslednje:

Kriptovaluta OneCoin
– Varna uporaba interneta Kairos
– Online gambling Lopoca

 

Opozorilo tveganja – omejitev odgovornosti
Investiranje je povezano z določenim tveganjem. Lahko je potencialno donosno oz nevarno za kakršnega koli investitorja. Predno se odločite za investiranje, resno in skrbno preučite pravila sodelovanja, duševno in mentalno zrelost, investicijske interese, naložbene cilje, stopnjo znanja in izkušenj ter izpostavljenost tveganju. Preprosto rečeno: ne vlagajte denarja v naložbe, kjer si ne morete privoščiti, da bi ga izgubili. Pri vlaganju v špekulacijske naložbe lahko pride tudi do strme rasti in padca, ko ustrezne tržne vrednosti nihajo. Takšen učinek gibanja na trgu ima lahko enako proporcionalni učinek na vaša investirana sredstva, ki so odvisne od stopnje izpostavljenosti tveganja. Visoka stopnja finančnega vzvoda lahko deluje proti vam, kot tudi za vas. Možno je, da lahko vzdržite izgubo nekaterih ali vseh vaših začetnih sredstev in zato ne bi smeli vlagati denarja, ki si ga ne morete privoščiti, da bi ga izgubili. Morate biti seznanjeni z vsemi tveganji, ki so povezani z določenimi naložbami, zato poiščite nasvet neodvisnega finančnega svetovalca, če imate kakršne koli dvome.

Posvetujte se, analizirajte svoje investicijske odločitve in ustvarite investicijski načrt ukrepov za ponovno povračilo svojih izgub. Informacije, objavljene na spletni strani denarnitok.com, so namenjene informiranju vlagateljev. Zato ni dopuščeno nobeno sklicevanje na tukaj podane informacije. Investitor oz uporabnik se tako strinja, da prevzema popolnoma vsa tveganja za investicije ter se odloča na lastno željo in za takšno investicijo odgovarja sam.Postanite finančno svobodni

KONTAKTIRAJTE NAS