V e-Časopisu Denarni tok sem objavljal novice s področja ekonomije, finančnega dogajanja na kapitalskem trgu – novice, ki so vam pomagale pri odločitvah o določenih naložbah, predvsem ste lahko lažje in na zabaven način spoznali pomembnost vodenja svojega denarnega toka. Sedaj boste našli informacije s sveta financ v blogu.

Tudi članki v revijah vam bodo pomagali pri pravilni razporeditvi premoženja in seveda pri pravilnem ustvarjanju denarnega toka ter pasivnega prihodka.

Ker za izobraževanje preko knjig ali interneta ni vedno dovolj časa, sem pripravil oddajo ABC denarja, ki je bila vsako sredo na radiou Dur. Tema oddaje je bila izgradnja finančnega premoženja in pot do finančne svobode. Ker pa sama izgradnja premoženja zahteva tudi poznavanje finančnega trga, smo v oddajo povabili tudi strokovnjake, ki so bili zadolženi za svoje področje financ. Ker je poslušanje oddaje pomemben del finančnega učenja, boste lahko poleg starih posnetkov oddaj, spremljali tudi internetni radio „Finančna svoboda“.

 

 Postanite finančno svobodni

KONTAKTIRAJTE NAS